Vitaal Concern
Vitaliteit in bedrijf
Vitaal Concern

Full-service in vitaliteit
Werken aan werkgeluk

Onze inzet verhoogt uw vitaliteit. Dat is een belofte die we samen waarmaken. De focus van veel bedrijven ligt op ziekteverzuim en het voorkomen daarvan. Dus op sneller herstel van de zieke medewerker en preventie. De focus van Vitaal Concern ligt op het versterken van de totále organisatie. Op werkgeluk. Op energie en motivatie. Dus daar zetten we vol op in. We coachen, trainen en adviseren organisaties. Dat doen we natuurlijk met energieke, betrokken en bevlogen coaches/trainers.

Vitaal Concern

Team Vitaal Concern

Samen zijn we Vitaal Concern, onderdeel van Arbo Concern en Going Concern. Samen werken we aan vitaliteit en amplitie. Ons snelgroeiende team bestaat uit ervaren professionals, zoals coaches, trainers en organisatieadviseurs. Meer weten of advies op maat over onze inzet? We horen graag van je.

Judith van Hulsen
Judith van Hulsen
Business Partner | Sr. Coach/Organisatie adviseur | Amplitiedeskundige
Mijn kracht - en grootste werkgeluk - ligt in het maken van verbindingen op een dieper niveau, tussen mensen en organisaties. De focus op vitaliteit en werkgeluk loopt als een rode draad door mijn leven en werkcarrière. Ik kijk hier vanuit verschillende niveaus naar, omdat ik geloof dat daar de kracht van duurzame verandering zit. Daarnaast is het mijn missie om zoveel mogelijk werkgevers in Nederland te inspireren met een amplitieve werkwijze. Succesvolle bedrijven richten zich op ontwikkeling en het behoud van talentvolle medewerkers. Zo maken ze duurzame impact, met een onderscheidende organisatie. Mijn motto voor een veerkrachtige onderneming: verras, verbeter, vernieuw, verruim, verbind.
Elles Janssen
Elles Janssen
Coach
Ik heb oog voor de potentie van het individu en de mate waarin de potentie nog onvoldoende wordt benut. Met een heldere analyse op een vijftal factoren (mentaal, emotioneel, fysiek, zingeving en pro-activiteit) en praktische adviezen ga ik aan de slag met de coachee. Dat leidt tot duurzame gedragsverandering. Dit komt ten goede aan de coachee én de werkomgeving. Ik word zelf werkgelukkig van een combinatie van factoren; vrijheid, vertrouwen en in verbinding zijn met jezelf en van daaruit met de ander.
Anya van der Vlist
Anya van der Vlist
A&O deskundige, arbeid- en organisatiepsycholoog NIP
Na 5 jaar te hebben gewerkt als psycholoog in de individuele hulpverlening/coaching aan medewerkers met werkgerelateerde problematiek, heb ik mij verder ontwikkeld in het adviseren van organisaties en teams. Mijn belangrijkste drijfveer is om een bijdrage te leveren aan het werkplezier en de ontwikkeling van mensen in organisaties. Ik vind het heel waardevol als mensen weer verder kunnen op hun pad, dat inspireert mij dagelijks. 
Ik ben ervaren, gedreven en pragmatisch en zoek samen met de klant naar reële oplossingen voor complexe uitdagingen. Als teamspeler heb ik oog voor verbinding, vertrouwen en werkplezier.
Coen van Broekhoven
Coen van Broekhoven
Mannencoach in de natuur
Ik ondersteun mannen bij de problemen waar ze tegenaan lopen in hun leven, zodat ze weer in hun kracht gaan staan. Dat doe ik vooral omdat ik weinig mannen ben tegengekomen die andere mannen op deze manier ondersteunen. Terwijl dat juist heel prettig is. We gaan de natuur in omdat de coaching daardoor dieper gaat en de natuur zeer goed helpt bij het verminderen van stress. De coachee staat open voor het verwerken van emoties, het krijgen van diepe inzichten en gedragsverandering. En dat leidt tot blijvend resultaat. Ik ben iedere dag dankbaar om in de natuur te mogen zijn. Te doen waar ik goed in ben en waar ik passie voor voel.
Saïda Assagraui
Saïda Assagraui
Gezondheidspsycholoog en cognitief gedragstherapeut i.o.
Meestal combineer ik verschillende psychologische methoden en evidence based technieken om gezondheidsproblemen holistisch te benaderen. Zo help ik werknemers om een betere balans te vinden tussen werk en privé en meer werkgeluk te ervaren. Ze leren hun gedachten, emoties en gedrag beter begrijpen. Inzicht helpt om te veranderen. Persoonlijk ervaar ik werkgeluk als ik cliënten kan begeleiden en ondersteunen bij het overwinnen van uitdagingen. Zo zie ik hen groeien en veranderen. Dat ik kan bijdragen aan het verbeteren van hun welzijn en kwaliteit van leven, omringd door een fijn team, geeft mij nog meer voldoening en geluk in mijn werk.
Renske Lemstra
Renske Lemstra
TMA professional
TMA staat voor Talenten Motivatie Analyse: de uitkomsten geven je inzicht in wie je werkelijk bent. De TMA zegt iets over jouw natuurlijke voorkeursgedrag en is daarmee één van de weinige positieve analyses. Daarom past de TMA ook zo goed bij mij als persoon. Ik focus graag op het positieve en geloof erin dat ieder individu uniek is en mag uitblinken in wie hij of zij is.