Werkgeluk en werkplezier
Allemaal extra vitaal

Gezondheid, talent, vitaliteit en werkinrichting
Korte en krachtige kennismaking

Het woord amplitie mag je van ons vergeten, als je de betekenis maar onthoudt. Versterking van álle medewerkers is de basis van echt succesvolle organisaties. Extra welzijn leidt tot extra goede resultaten en minder kosten voor verzuimpreventie en herstel na uitval.

Vitaal Concern

Inspiratiesessie

Samenwerken aan een mensgerichte organisatie waar je graag komt en blijft werken. Hoe doe je dat? Door te werken aan Amplitie. Niet voor niets komt de focus binnen organisaties steeds meer te liggen op het menselijke kapitaal. Vitaliteit, werkgeluk, duurzame inzetbaarheid en goed werkgeverschap nemen een steeds centralere positie in bij organisatiedoelstellingen. Amplitief denken en werken is waar het allemaal om draait: het vergroten van welzijn en functioneren van mensen, met meer organisatiesucces als gevolg. Maar wat is die nieuwe term Amplitie nu eigenlijk?

In deze inspiratiesessie maak je kennis met Amplitie en waarom dit nu zo ontzettend effectief en nodig blijkt op de werkvloer. Nieuwsgierig? Meld je dan aan!

Verbinding in de organisatie
Samen
Het is niet iets wat je als organisatie doet, maar je doet het samen met al je medewerkers.
Verandering in de organisatie
Veranderende wereld
Doordat de wereld verandert, heeft de mens andere behoeften. Werkgevers gaan hierdoor anders kijken en zien ook: deze wereld vraagt iets anders van mensen.
Goud in de organisatie
Menselijk kapitaal
Medewerkers kunnen alleen aan die veranderende eisen voldoen als ze mentaal fit en gemotiveerd zijn.
Amplitie in de organisatie
Grotere successen
Wij geloven erin dat als je investeert in amplitie, dat het uiteindelijk zal leiden tot een hogere productiviteit en een verlaging van stressklachten.