Disclaimer

Informatie
De op deze website getoonde informatie wordt door Vitaal Concern met zorg samengesteld, doch voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan. Vitaal Concern verstrekt door middel van deze website louter informatie over producten en diensten. Wijzigingen kunnen zonder voorafgaande mededeling worden aangebracht.

 

Linken naar de Vitaal Concern website
Indien u een link wenst aan te leggen naar deze site, gelieve dit altijd naar de Vitaal Concern Homepage te doen.

 

Aansprakelijkheid
Vitaal Concern aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het eventueel niet goed functioneren van deze website. Vitaal Concern aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuistheden en onvolledigheden van de op de website van Vitaal Concern opgenomen informatie. Vitaal Concern is niet verantwoordelijk voor mogelijke virussen indien deze, ondanks controlemaatregelen, toch op de Vitaal Concern website zouden voorkomen. Vitaal Concern is evenmin verantwoordelijk voor de inhoud of het gebruik van websites die met de Vitaal Concern website zijn gelinked.

 

Databescherming
Vitaal Concern respecteert de privacy van elke bezoeker aan deze site. Hierna wordt beschreven hoe Vitaal Concern gegevens verzamelt en hoe die gegevens gebruikt worden.

 

Persoonsgegevens
Vitaal Concern verzamelt geen persoonsgegevens tenzij deze op vrijwillige basis worden verstrekt. Met het verzenden van een e-mail geeft een bezoeker Vitaal Concern toestemming zijn of haar persoonlijke gegevens op te slaan en te gebruiken voor marktonderzoek en statistische doeleinden. Daarnaast gaat Vitaal Concern er van uit dat een bezoeker geen bezwaar maakt tegen het ontvangen van informatie over actuele aanbiedingen via Vitaal Concern. Vitaal Concern verzekert elke bezoeker met de grootste zorgvuldigheid om te gaan met persoonlijke gegevens conform de geldende wettelijke bepalingen en zal deze gegevens niet verstrekken aan derden.

 

Automatisch vergaarde niet-persoonlijke identificatie-informatie
In sommige gevallen zal Vitaal Concern gegevens verzamelen van niet-persoonlijke aard, zoals welke versie browser of computer operating system een bezoeker gebruikt, IP-adressen toegewezen door providers, etc. Deze gegevens helpen ons de site beter af te stemmen op de wensen en voorkeuren van de bezoekers.

ook beter werken?
stap over naar arboconcern

neem direct contact op of bel071 - 75 17 61 7